BİZİ ARAYIN

0850 840 11 67

E-POSTA ADRESİ

altun@altun.com.tr

ADRES

Yeşildere Mahallesi Alaçam Caddesi Dört Mevsim Sitesi B Blok No:27 Atakum / SAMSUN

DİA ENTERPRİSE

DİA ENTERPRİSE

Büyük Düşünen Firmalara Büyük Çözümler: DİA Enterprise Ticari Yazılım

DİA Enterprise Ticari Yazılım , farklı noktalarda işletme birimlerine sahip, çok sayıda personeli olan ve büyük veri oluşturan işletmelerin ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş bir programdır. Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından 2014 yılından bu yana Orta Karadeniz bölgesinde desteklenen DİA Enterprise Ticari Yazılım, daha kurumsal ve büyük gereksinimleri olan firmalara satış, satın alma, finans ve muhasebe yazılımı gibi tüm firma süreçlerinde güçlü ve hızlı bir altyapı sunan, iş süreçlerini detaylı analiz eden ve planlayan bir ERP yazılımıdır.

Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından desteklenen DİA Enterprise Ticari Yazılım , günden güne artan işlem veri yükünde performansı yüksek, farklı yazılımlar ile entegre edilebilen, dış sistemler ile veri alışverişine olanak sağlayan ve Dia  Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM in bölgesinde temsil ettiği DİA bulut altyapısı sayesinde yine tamamen online olarak şirket lokasyonları arası tam entegrasyonu sağlayan bir uygulama yazılım çözümdür.

Kurumsal Firmalara Daha İyi Daha Etkili Bir Yazılım! DİA Enterprise Ticari Yazılım, Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM in 30 yılı aşan ticari uygulama yazılımı deneyimi ile Orta Karadeniz Bölgesinde temsil edilmektedir.

DİA Enterprise Ticari Yazılım Genel Özellikler – Her Yerden Erişim, Hızlı ve Pratik! özelliği de Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından sunulmaktadır.

DİA Enterprise Ticari Yazılım Gelişmiş görsel ara yüz ile bankalarda kullanılan uygulama sunucu sistemini birleştiren ilk ve tek ticari yazılım, Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından desteklenmektedir.

DİA Enterprise Ticari Yazılım, Banka sistemlerinde de kullanılan 256 bit SSL teknolojisi ile en üst düzeyde sağlanan veri güvenliği sağlamaktadır. Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM bu modülün de hizmetlerini vermektedir.

Virüslerden kesinlikle etkilenmeyen sunucu sistemi DİA Enterprise Ticari Yazılım tarafından kullanılan bir teknolojidir ve Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM'in 30 yılı aşan ticari yazılım geçmişinden gelen tecrübe ile desteklenmektedir.

DİA Enterprise Ticari Yazılım Günlük olarak alınan güvenli otomatik yedekler, istenildiği zaman belirli bir yedeğe geri dönülebilmesi imkanı sağlar. Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM DİA'nın bu yeteneğini yaptığı tanıtımlar ile ön plana çıkarmayı sürdürmektedir.

Yazılımın istenilen yerden, istenilen zamanda, her türlü İnternet bağlantısı ile (ister ADSL, ister modem, ister cep telefonu) kullanılabilmesi özelliği DİA Enterprise Ticari Yazılım, Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisiALTUN BİLGİ İŞLEM in üzerinden önemle durduğu bir özelliktir. Ticari Programlar arasında öne çıkan bu özelliğe dikkatinizi çekeriz.

Kuruluma gerek duymayan, tamamen İnternet üzerinden kullanılan, kolayca çalışan ticari programlarımız için "Bilgisayarınız tamamen çökse dahi sunucu üzerindeki verilerin zarar görmemesi, hemen başka bir bilgisayardan çalışmaya devam edebilme ayrıcalığını DİA Enterprise Ticari Yazılım ile yaşayacaksınız" temel özelliği önemseyerek hizmet vermektedir.

Benzeri olmayan yardım ve destek sistemi, yardıma ihtiyacınız olduğunda kendi belirleyeceğiniz destek kullanıcısını sisteme bağlama özelliği ile DİA Enterprise Ticari Yazılım benzersizdir ve Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM bu hizmetin sağladığı kolaylıkları tüm müşterilerinin yararına sunmaya devam etmektedir.

Tüm kullanıcıların yaptığı işlemlerin otomatik olarak silinemeyen bir şekilde kayıt altına alınması, Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM çalışanlarının da katkısı ile, verilerin eski hallerinin sistemde güvenlik amacıyla saklanması DİA Enterprise Ticari Yazılım tarafından belirlenen önceliklerdendir. DİA Enterprise Ticari Yazılım, Güvenlik kayıtlarının kolayca filtrelenip aranabilmesi ile Samsun bayisi için destek hizmetlerini kolaylaştırmaktadır.

Nokta vuruşlu (dot-matrix) yazıcılardan hızlı baskı alabilme imkânı.

Kolay kullanılabilir pratik rapor tasarım aracıyla istenilen şekilde baskı alabilme Dia Yazılım Samsun bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM in servis verme işini hayli kolaylaştırmaktadır.

Tüm raporların PDF ve hem Excel hem de Open Office ile çalışabilen XLS dosyaları olarak alınabilmesi gibi genel özellikler DİA Enterprise Ticari Yazılım için sıradan hizmetlerdir. Bu özelliği ile Dia Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM müşteri memnuniyetinin çok yüksek oranda sağlandığını belirlemiştir.

Her zaman en güncel sürümü otomatik olarak kullanma özelliği Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından müşteri memnuniyetini artırdığı konusunda diğer ticari yazılımların sunamadığı olanakları sunduğu vurgulanmaktadır. DİA Enterprise Ticari Yazılım da ,Yeni sürüm kurma ve güncelleme işlemlerinin tarih olması kullanıcının işini kolaylaştıran en temel özelliklerdendir.

Herhangi bir şifre almaya, koruma kilidi takmaya gerek olmaması DİA Enterprise Ticari Yazılımı Dia Yazılım Samsun bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından kolay hizmet verilebilir kılmaktadır. DİA Enterprise Ticari Yazılım ile Klasik yazılımlarda yaşanan yeni şifre alımı, kilit arızası gibi sorunların bitmiştir. Dia Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM bu özelliğin yarattığı kolaylığı uzun süredir müşterilerine yaşatmaktadır.

İsteğe bağlı kullanıcılar arasında anlık mesajlaşma imkânı ile DİA Enterprise Ticari Yazılım, Dia Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM'in müşteri takibinde kullandığı özelliklerdendir.

Diğer kullanıcıların yaptığı işlemlerin anında sistemde görülebilmesi ile DİA Enterprise Ticari Yazılım, Dia  Samsun bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından önerilmektedir.

Tüm liste ekranlarının otomatik olarak yenilenmesi ile DİA Enterprise Ticari Yazılım her şeyin on-line izlenmesini sağlar (örneğin bir irsaliye kesildiğinde tüm kullanıcıların önündeki irsaliye listelerinin otomatik olarak yenilenmesi Dia  Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından oldukça beğenilmektedir)

Kullanıcı bazlı olarak ayarlanıp kaydedilebilen tablo ve filtreler DİA Enterprise Ticari Yazılım için standarttır. Bu standart Dia Yazılım Samsun bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM tarafından çok sık kullanılmaktadır.

DİA Enterprise Ticari Yazılım gelişmiş yetkilendirme ile detaylı yetkilendirme olanağı; kolay yetkilendirme için grup bazlı yetkilendirme imkânı ile hizmet sunan Dia Samsun bayisi ve amasya bayisi ALTUN BİLGİ İŞLEM için kolaylık sağlamaktadır.

Tamamen klavye ile de kullanılabilen grafiksel ara yüz patron raporlarını kullanışlı hale getirmektedir.

DİA Enterprise Ticari Yazılım kolay ve hızlı öğrenilebilen pratik yapı ile cari hesap takibi kolaylaşmaktadır.
Ticari uygulama yazılımı için en önemli kriter, bayi desteğidir. Dia Yazılım Samsun bayisi ve amasya bayisi  ALTUN BİLGİ İŞLEM, Ticari Uygulama Yazılımları konusunda 30 yılı aşan tecrübesi ile dia  Samsun bayi olarak hizmet vermektedir.


Tüm KOBİ İhtiyaçları için Tek Çözüm: DİA Standart ticari yazılım

DİA Standart ticari yazılım, farklı sektörlerde KOBİ ihtiyaçlarını analiz ederek geliştirilen bir çözüm programıdır. DİA standart ticari yazılım ,satış, satın alma, finans, muhasebe programı gibi tüm firma süreçlerini online olarak takip edebileceğiniz en hızlı ve pratik iş yazılımıdır. DİA standart ticari yazılım, iyi hizmet vermek ve profesyonel bir şekilde çalışmak isteyen firmalar için donanımlı bir çözüm ortağıdır.

DİA Standart ticari yazılım, kullanıcılar tarafından kolay kavranabilen iş akışları, hızlı kullanım için geliştirilen ekranları, işletmeniz adına takip etmek istediğiniz tüm sonuçları gösteren gelişmiş raporları ile süreçlerinizi hızlandırır ve işletme verimliliğiniz arttırır. Çağa ayak uydurmak ve rakiplerinizin gerisinde kalmamak için DİA’nın standart ticari yazılım yönetim sistemi avantajından yararlanmalısınız.

DİA standart ticari yazılım ile ticari yazılımda farkındalık, rakiplerinize fark atmanızı sağlayacak!

DİA Standart Ticari Yazılım Genel Özellikler – Kolay Kur, Hemen Kullan, Rahatla!

Gelişmiş görsel ara yüz ile bankalarda kullanılan uygulama sunucu sistemini birleştiren ilk ve tek ticari yazılım.

Banka sistemlerinde de kullanılan 256 bit SSL teknolojisi ile en üst düzeyde sağlanan veri güvenliği.

Virüslerden kesinlikle etkilenmeyen sunucu sistemi.

DİA Standart Ticari Yazılım , Günlük olarak alınan güvenli otomatik yedekler, istenildiği zaman belirli bir yedeğe geri dönülebilmesi.

Yazılımın istenilen yerden, istenilen zamanda, her türlü İnternet bağlantısı ile (ister ADSL, ister modem, ister cep telefonu) kullanılabilmesi.

Kuruluma gerek duymayan, tamamen İnternet üzerinden kullanılan, kolayca çalıştırılabilen kullanıcı ara yüzü ile DİA Standart Ticari Yazılım alanında lider ticari yazılımdır.

Bilgisayarınız tamamen çökse dahi sunucu üzerindeki verilerin zarar görmemesi, hemen başka bir bilgisayardan çalışmaya devam edebilme özelliği DİA Standart Ticari Yazılım tarafından belirlenen bir standarttır..

Benzeri olmayan yardım ve destek sistemi, yardıma ihtiyacınız olduğunda kendi belirleyeceğiniz destek kullanıcısını sisteme bağlama DİA Standart Ticari Yazılım için olağan bir servistir.

Tüm kullanıcıların yaptığı işlemlerin otomatik olarak silinemeyen bir şekilde kayıt altına alınması, verilerin eski hallerinin sistemde güvenlik amacıyla saklanması. Güvenlik kayıtlarının kolayca filtrelenip aranabilmesi ile DİA Standart Ticari Yazılım öne çıkmaktadır.

Nokta vuruşlu (dot-matrix) yazıcılardan hızlı baskı alabilme imkânı da DİA Standart Ticari Yazılım genel özelliklerindendir.

Kolay kullanılabilir pratik rapor tasarım aracıyla istenilen şekilde baskı alabilme ticari yazılım için temel bir ihtiyaçtır.

Tüm raporların PDF ve hem Excel hem de Open Office ile çalışabilen XLS dosyaları olarak alınabilmesi DİA Standart Ticari Yazılım için tercihte öne çıkmaktadır.

DİA Standart Ticari Yazılım ile Her zaman en güncel sürümü otomatik olarak kullanma. Yeni sürüm kurma ve güncelleme işlemlerinin tarih olması ticari yazılım için milat olmuştur.

Herhangi bir şifre almaya, koruma kilidi takmaya gerek olmaması. Klasik yazılımlarda yaşanan yeni şifre alımı, kilit arızası gibi sorunların bitmesi DİA standart ticari yazılım bulut teknolojisi ile son derece kolaydır.

İsteğe bağlı kullanıcılar arasında anlık mesajlaşma imkânı sunan DİA standart ticari yazılım, bu alanda da liderdir.

Diğer kullanıcıların yaptığı işlemlerin anında sistemde görülebilmesi DİA standart ticari yazılım için olağan bir servistir.

Tüm liste ekranlarının otomatik olarak yenilenmesi (örneğin bir irsaliye kesildiğinde tüm kullanıcıların önündeki irsaliye listelerinin otomatik olarak yenilenmesi)

Kullanıcı bazlı olarak ayarlanıp kaydedilebilen tablo ve filtreler ile DİA standart ticari yazılım güncelliğini korumaktadır.

Gelişmiş yetkilendirme ile detaylı yetkilendirme olanağı DİA standart ticari yazılım; kolay yetkilendirme için grup bazlı yetkilendirme imkânı da sunmaktadır.

Tamamen klavye ile de kullanılabilen grafiksel arayüz ile DİA standart ticari yazılım kullanıcı dostudur.

Kolay ve hızlı öğrenilebilen pratik yapı DİA standart ticari yazılım geçişini hızlandırır.

DİA standart ticari yazılım, küçük bir istemci programı ile kullanılır.

DİA standart ticari yazılım, daha az kaynak harcar.

DİA standart ticari yazılım, her platformda çalışır. (Windows, Linux ve Mac OS X.)

DİA standart ticari yazılım, aynı anda birden fazla işlem yapmaya olanak verir.
dia samsun ve amasya bayisi altun bilgi işlem DİA standart ticari yazılım için eğitim verir,

DİA standart ticari yazılım, otomatik yedekleme ve kopyalama yapar.

DİA standart ticari yazılım ile eski verilere dönüş yapılabilir.

DİA standart ticari yazılım, tüm güncellemeleri otomatik ve şeffaf bir şekilde yansıtır.

DİA standart ticari yazılım, güncellemeler veri bütünlüğünü bozmaz.

DİA standart ticari yazılım her zaman en son sürüm kullanılır.

DİA standart ticari yazılım, kullanıcı ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanır.
dia samsun ve amasya bayisi altun bilgi işlem DİA standart ticari yazılım için müşteri ihtiyaçlarını hızlı karşılar,

DİA standart ticari yazılım şirketin tüm kullanıcıları aynı sunucuyu kullanır.
dia samsun ve amasya bayisi altun bilgi işlem DİA sunucuları için eğitim verir

DİA standart ticari yazılım internetin olduğu her yerden kullanılabilir.

DİA standart ticari yazılımda her modül gerçek zamanlı olarak entegredir.

DİA standart ticari yazılım için kullanıcılar uzaktan destek alabilirler.

Neden DİA Standart Yazılımına Sahip Olmalısınız?

Online ortamda işletmenizin yönetimini gerçekleştirmeniz artık her şeyden önemli. Muhasebe kayıtları, stok programı ve personel veriminden ödeme planlarına kadar şirket içi ve dışı her aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz DİA standart ticari yazılım programına sahip olarak bütün yüklerinizden kurtulacaksınız. Klasik yazılım sistemlerinden farklı olarak en hızlı ve pratik iş yazılımı olan DİA standart ticari yazılım ile internetin olduğu her yerde tüm şirket yönetim işlemlerinizi anında yapmanın rahatlığına kavuşacaksınız. DİA standart ticari yazılım ile kolay kullanım sağlayacak grafik ara yüzleri ve panelleri sayesinde kusursuz bir yazılıma sahip olacaksınız.

Web Uygulamaları İle Benzerlikler

İnternet erişimi olan her yerden ulaşılabilir.

Kullanılan bilgisayar ve işletim sisteminden bağımsızdır.

Uygulamalar tamamen merkezi olarak güncellenebilir.

Her zaman en güncel sürümü kullanır.

Veri güvenliği merkezi olarak sağlanır.

DİA stok programı Farkı
DİA müşteri programı Farkı
DİA fatura programı Farkı
DİA sipariş programı Farkı

Hızlı veri girişi yapılabilir.

Özel protokol sayesinde veri iletişimi de hızlıdır.

Her türlü grafik raporun tasarlanmasına olanak verir.

Sunucu kullanıcıların istemcisine müdahale edebilir. Web uygulamaları gibi sayfa yenilemesi yapmaz.

Zengin bir ara yüz sunar. Web uygulamaları HTML ile sınırlıdır.

Uygulama geliştirme daha hızlı yapılır.

DİA Standart İşletmelere Başarının Anahtarını Sunuyor!

Firmanızın hızlı bir şekilde büyümesini, büyürken veri kaybetmemesini istiyorsanız DİA Standart ile tanışın. Tam entegre sistemi ile sektörünüzün bütün ihtiyaçlarını karşılayacak olan DİA Standart sayesinde tek bir sistemden firmanızı yönetme rahatlığına kavuşacaksınız. Gelişmiş raporlama ve takip sistemi ile iş süreçlerinizi senkronize bir şekilde yürüteceksiniz. Demo alarak DİA Standart’ı deneyebilirsiniz.

Şimdiki ihtiyaç DİJİTAL DÖNÜŞÜM.

biz bu alanda 1989 dan bu yana hizmet üretmeye devam ediyoruz.

Bulut teknolojileri ile ticari uygulama yazılımlarını birleştirmek bunun ilk adımı.

Dia Yazılım Samsun Bayi olarak 2014 yılından bu yana hizmet vermeye devam ediyoruz,

Dia Yazılım Samsun Bayi, 30 yılı aşan tecrübesi ile yanınızda,

Samsun bayi olarak hizmet verdiğimiz DİA Yazılım ile bu alanda yüksek rekabet gücü sunuyoruz.

samsun, sinop, ordu, giresun, amasya, tokat ve ilçelerinde stok ve muhasebe programlarının satışı ve desteğini dia samsun bayisi olarak 2014 yılından bu yana hizmet devam ediyoruz.

Dia Yazılım Samsun Bayi, müşteri takip sisteminizi kurar,

Dia amasya Bayi, müşteri takip sisteminizi kurar,

Fatura kesilmesi ile başlayan stok takibi ve muhasebe takibi, müşteri takibi ile devam eden süreçleri yaratır. Dia yazılım müşteri takip sistemi ile en yüksek performansı müşteri takip sistemi kurarsınız. Dia samsun bayisi müşteri takip sistemi konusunda da destek ve tamamlayıcı eğitim vermektedir.

Dia Yazılım Samsun Bayi, CRM ve ERP ihtiyaçlarınızda yanınızda,

Dia amasya Bayisi, CRM ve ERP ihtiyaçlarınızda yanınızda,

müşteri takibi, müşteri yönetimi ve potansiyel müşteri yönetimi olarak kısaca tanımlanacak CRM ve genişleyen haliyle tarif edilen ERP tanımlarının gerçek karşılığını bulabileceğiniz dia müşteri programları, dia samsun bayisi altun bilgi işlem tarafından öncelikli eğitim konusu olarak değerlendirilmektedir.

Dia Yazılım Samsun Bayi, B2B bayi sipariş sisteminizi kurar,

Bayi sipariş sistemi olarak tanımlanan B2B alt yapısı dia yazılım samsun bayisi altun bilgi işlem tarafından desteklenmektedir.

Bayinizin web sayfasından siparişini girebileceği, ödeme yapabileceği, cari hesap ekstresini görebileceği, stok miktarı ve stok fiyat listesini izleyebileceği yüksek teknoloji alt yapısı dia yazılım samsun bayi tarafından sunulmaktadır.

Dia Yazılım Samsun Bayi, B2C E-Ticaret sisteminizi kurar,

E-Ticaret altyapısı dia yazılım samsun bayisi tarafından sunulmaktadır.

E-Ticaret altyapısı dia amasya bayisi tarafından sunulmaktadır.

Dia Samsun Bayi, görev takip sistemi ile şirket içi iş akış süreçlerinizi kurgular,

Dia amasya Bayi, görev takip sistemi ile şirket içi iş akış süreçlerinizi kurgular,

Dia Yazılım Samsun Bayi, potansiyel müşteri süreçlerinizi takip eder,

Dia amasya Bayisi, potansiyel müşteri süreçlerinizi takip eder,
Dia Samsun Bayi, Restoran yazılımı ihtiyaçlarınız için Dia yazılım ile hizmet sunar,

Dia Samsun Bayi, proje yönetim sistemi ile tüm iş süreçlerinizi yönetebilirsiniz,

Dia Yazılım Samsun Bayi, teknik servis yazılımı ile esnafımıza hizmet verir,

Dia amasya Bayi, teknik servis yazılımı ile esnafımıza hizmet verir, Dia Yazılım Samsun Bayisi ve amasya bayisi, Bitki Koruma Ürünleri takip sisteminizi kurar,

Dia amasya Bayi, Bitki Koruma Ürünleri takip sisteminizi kurar,

Dia Yazılım Samsun Bayi, perakende satış sisteminizi kurar,

Büyük market, küçük market, bakkal, kırtasiye, tuhafiye, kasap, kuruyemiş, manav, şarküteri ve tüm perakende satış yapan işyerleri için hızlı, basit, pratik perakende satış sistemi ihtiyaçları, dia samsun bayisi tarafından karşılanmaktadır.

Dia Yazılım amasya Bayisi, perakende satış sisteminizi kurar,

Dia Yazılım Samsun Bayi, Uygulama Danışmanlığı Hizmeti ile tüm iş süreçlerinizde yanınızda,

Dia Amasya Bayi, Uygulama Danışmanlığı Hizmeti ile tüm iş süreçlerinizde yanınızda,

Dia Yazılım Samsun Bayi, özel rapor tasarımları ile ihtiyacınız olan esnek raporları hazırlar,

Dia Amasya Bayi, özel rapor tasarımları ile ihtiyacınız olan esnek raporları hazırlar,

Dia amasya Bayi, E-Devlet çözümlerinde de yanınızda,

Dia Yazılım Samsun Bayi, E-Devlet çözümlerinde de yanınızda,

Dia Yazılım Samsun Bayi, depo stok takip sisteminizi yönetir,

Dia amasya Bayi, depo stok takip sisteminizi yönetir,

Stok programları, işletmenizin en önemli ve aktif alanıdır. Depo yönetimi ve stoklarınızın takibi, stok giriş çıkışı, ürünlerin (stokların) doğru miktarlarla bulundurulması stok programlarından öncelikli beklentidir.

Dia amasya Bayi, barkodlu stok takip sisteminizi kurar,

Dia Yazılım Samsun Bayi, barkodlu stok takip sisteminizi kurar,

Stok ve depo yönetiminde barkod destekli giriş çıkış sistemi çok kullanılan ve fayda sağlayan bir yöntemdir.

Stokların doğru takibi ve stok envanter raporlarının doğru alınabilmesi dia ticari yazılımları ile ve dia samsun bayisi olarak Altun Bilgi İşlem tarafından verilen eğitim ile sorunsuz yapılabilmektedir. Dia amasya bayisi olarak da hizmet vermekteyiz.Dia Samsun Bayi, sanal pos uygulaması ile tahsilatlarınızı kolaylaştırır,

Dia amasya Bayi, sanal pos uygulaması ile tahsilatlarınızı kolaylaştırır,

Dia amasya Bayisi, mobil uygulamalar ile tüm işlerinizi sahadan takip etmenizi sağlar,

Dia Yazılım amasya Bayi, Dia Yazılım'ın güvenli bulut sunucularından çalışan Dia Ticari Yazılımlara profesyonel destek verir.

Dia Yazılım Samsun Bayi, mobil uygulamalar ile tüm işlerinizi sahadan takip etmenizi sağlar,

Yönetici raporları ile stoklarınızı anlık izleyebilir, cep telefonundan raporlayabilir, müşteri hesaplarınızı görebilir, cari hesap ekstrelerini alabilir, vade takibi yapabilir, anlık kasa bakiyesi görebilirsiniz. dia samsun bayisi bu alanda da destek ve eğitim vermektedir.

Dia Yazılım Samsun Bayi ve amasya bayisi, Dia Yazılım'ın güvenli bulut sunucularından çalışan Dia Ticari Yazılımlara profesyonel destek verir.

Güvenlikli bulut sunucularda çalışan dia yazılım samsun bayisi tarafından temin edilen bir diğer hizmet data güvenliğidir.

Siber saldırı ve veri kayıplarının yaşanmaması için kullanacağınız stok programı, fatura, irsaliye, sipariş sistemi ve müşteri takip sisteminizin dia yazılım olmasını öneriyoruz.

stok takip programı, müşteri takip programı, fatura kesme, sipariş takibi, e-ticaret, perakende satış sistemi, lokanta yönetimi, teknik servis yönetimi, POS sistemleri, dia samsun bayisi altun bilgi işlem uzmanlığında desteklenmektedir.

Company Image
Top